10/09/2010

Şah ve mat



Erin O'Connor, yeni yarattığı tişört ve bez çanta markası "She died of beauty" için siyah ve beyazın flörtleştiği fotoğraflar çektirmiş. Tişörtlerin üzerindeki sloganlar muhteşem. Çantalar henüz görünmüyor sitede ama onlara da ayılıp bayılacağım aşikar. Ayrıca, fotoğraflardaki bu satranç tahtası görünümü de pek hoş. Alexa Chung'un kendi stilini pazarladığı koleksiyonundan çok daha heyecan verici bulduğumu itiraf etmeliyim. O'Connor, Chung'a "Şah ve mat" der kanımca.
Modellerin, kendilerine ait özgün stillerini birebir pazarlamaları fikrine ısınamıyorum nedense. Kate Moss for Topshop da aynı hisleri uyandırmıştı bende. Zaten bu sezon, kendilerinin Topshop'la işbirliği sona eriyor.
Sonradan eklenen PS. Sonradan çünkü sevgili spor mütehassısı arkadaşım, bu post'un üzerine bana cevaben bilgisayarının klavyesine tık tık dokunarak bir şeyler yazdığını bildirdi. Koleksiyona benim de sözüm yok. Alexa gibi kolej stilli büyümeyen çocuk, biraz retro biraz girlie haller ikimizin de bayıldığı bir tarz ne de olsa. O yüzden Alexa sevginize canı gönülden katılıyorum. Başka bir planette yaşıyor olmama rağmen dünya kupası basket maçlarından haberdar olduğumu da bir kez daha belirtmek istiyorum :)

2 comments:

  1. bence artik duygusal bi futbol yazisina hazirsin. check your mailbox!

    ReplyDelete
  2. 500 adımda sedayı spora ısındırma çalışmaları :) duygusal olmasa okumam biliyorsun hehe.

    ReplyDelete