01/03/2012

Emel Kurhan size masallar anlatıyor

Emel'in masallarını ilk olarak Yazbukey için tasarladığı aksesuarlardan dinlemiştim. Fare çanta, "Bu kızla mutlaka tanışmalısın; hayal dünyasının ucu bucağı yok" demişti. Çantanın sözünü dinledim ve onunla tanıştım. Tanışmakla kalmayıp arkadaş oldum. Arkadaş olmakla da kalmayıp çok sevdim!
Bugün bizim büyük günümüz. Çünkü Emel'in ikinci kişisel sergisi "Tales of a Fairy" Paris'te açılıyor. Aylardır üzerinde müthiş bir özen ve hassasiyetle çalıştığı nadide parçalar, Galeri Nivet-Carzon'un duvarlarını süslüyor. El emeği kanaviçeleri, annesi Peri'nin fotoğrafları ve yaratıcılığının en önemli malzemelerinden pleksileri bu sergi için bir aradalar. Ziyaretçilere, annesinin öyküsünü anlatmak üzere sözleştiler. Biz, Kumpir'le birlikte İstanbul'dan kulak vereceğiz onların anlattıklarına. Tüm bunlar olurken kalbimiz pır pır atacak.




♥♥♥♥♥♥Kumpir'le beraber Emel'e şans öpücükleri yolluyoruz♥♥♥♥♥♥


3 comments:

  1. bende hayranım hayal dünyasına,tasarladıklarına,kendisine burada ki sergisinden çıkmak istememiştim kanaviçelerinin güzelliği ve göz zahmetine hayran kaldım.

    ReplyDelete
  2. merhabalar Seda hanim, sizi Not Only Istanbul sitesindeki cok hemde cok tatli bir vidyonuzu izleyip hemen oradan takip etdim!Ne kadar sevindirdiniz beni, ayni zamanda o kadar uzulmeye basladim! uc hafta evel Istanbul tatilmden yeni donmustum ve hala bu gune kadar sanki icimdeki bir parca Istanbul kayip olmus, o kadar ozluyorum ki ve sizin dedikleriniz bahsetiniz yerler konular ayni benim dugluraim hislerim! Bir sakincasi olmasa size yakinda bir e-mail atmak istiyorum, su anda ben Avustralya'dan yaziyorum ve vakit cok gec olmus ben yarin isdeyken musait bir vakite sizi kisa bir yorum yapmak istiyorum! kursura bakmayin burada biraz telasli oldu ama beni nekadar sevindirdiniz anliyamasiniz! cok tessekurler ve Melbourne'dan sevgiler ve saygilar diliyorum! Yeliz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Yeliz,
      Tabii ki mail gönderebilirsin. Adresim sedaayilmaz@yahoo.com. Bekliyorum :)
      Sevgiler
      Seda

      Delete