30/07/2007

Her renginden bir tane lütfen


KADINLAR AYAKKABI SATIN ALMAYA GİTTİKLERİNDE ŞEKERCİ DÜKKANINA GİRMİŞ KÜÇÜK ÇOCUKLAR GİBİ HİSSEDERLER. BUNUN İÇİN DE HER AYAKKABININ TADINA BAKMAK İSTERLER. ONLARIN AYAKKABILARA KARŞI HİSSETTİKLERİ PLATONİK AŞKIN SIRRI NEREDE GİZLİ DERSİNİZ?

Ayakkabı mağazalarında ayakkabıları hayranlık dolu bakışlarla seyreden kadınlara rastlamak hiç de şaşırtıcı değil. Ayakkabılar, kadınlar tarafından neredeyse sanat eseri muamelesi görüyor. Bir kadını beğendiği ayakkabıya sahip olma yolunda durdurabilecek hiçbir kuvvet yok. O ayakkabıyı ayağına geçirdiği anda hissettiklerini tarif edebilecek kelimeleri bulmaksa oldukça zor. Neyse ki Madonna bir çift Manolo Blahnik ayakkabının seksten bile daha iyi olduğunu söyleyerek tüm kadınların hislerine tercüman oldu.
Ayakkabıları böylesine vazgeçilmez kılan özelliklerin başında onların her bedene uygun olmaları geliyor. Şişman bir kadın da incecik bir kadın da beğendikleri ayakkabıyı giyerek dış görünümlerini değiştirebilir. Ayrıca, ayakkabılar, kadın siluetine hayat öpücüğü kondurup kadınların duruşlarını tamamen değiştirme gücüne de sahip. Yüksek topuklu bir ayakkabı giyen bir kadının yalnızca duruşu değişmekle kalmaz etrafına yaydığı kendine güven enerjisi de çevresindekileri büyüler. Bu yüzden bir kadının ne kadar ayakkabısı olursa olsun bu miktar onun için asla yeterli olmaz. Kadınlar daima daha fazlasına sahip olmak ister.

No comments:

Post a Comment