03/02/2008

KÜÇÜK DÜŞLER BAKKALI


HELLO MY LOVE AŞK SİRKESİ
Yan etkileri: İlk kullanımda çok lezzetli gelse de, tadına doyamasanız da, her yemeğinize katmak isteseniz de, hızlı tüketiminin baş dönmesi, iştahsızlık ve mide bulantısı gibi etkileri olabilir. Acele etmeden azar azar kullanılması öneriliyor. Kafanıza dikmeye kalkarsanız aşkın, varlığı tartışılan ‘büyü’sü bozulur.

PİR-Ü PAK MUTSUZLUK ÇIKARICI DETERJAN
Kullanım talimatları: Size acı veren ‘an’ı bularak işe başlayın. Bu anın üzerine bir ölçek Pir-ü pak Deterjan’ı boca edin. Derinlemesine etki eden bu deterjan sayesinde suya bile ihtiyacınız olmadan acı veren ‘an’dan kurtulabilirsiniz.

XLEGO ŞİŞİR BENİ EGON ŞİŞSİN ÇİKLETİ
Kullanım şekli: Kendinize güveninizin eksildiği anlarda çiğneyebileceğiniz bu ciklet, egonuzun içine helyum gazı üflenmişcesine etki eder. Yaklaşık bir saat boyunca şişkin egonuz sizi havalandırır.

ŞEKŞEK ÇOCUKLAŞTIRAN ŞEKERLER
Talimatlar: Şek şek şekerini ağzınıza attığınızda seksek oynamak, ip atlamak ve saklambaç oynamak arzusuyla yanıp tutuşacaksınız. Evet, bu şekerlerle çocukluğunuza dönmeniz an meselesi. Ne kadar çok tüketirseniz o kadar geriye gideceksiniz. Aşırı tüketim halinde bebekliğe geri dönme tehlikesi mevcut.

SAKİNE ENDİŞE SAVAR SIVI DETERJAN
Kullanımı: Endişe kırıntılarının içinizde karıncalar gibi çoğalmasının önüne geçemiyorsanız Sakine Endişe Savar Sıvı Deterjan’ını ve Endişe Sil toz beziyle birlikte kullanın. Bu ikili beyninizin kıvrımlarına gizlenen en sinsi endişe parçacıklarını bile yok etme garantili. Ebediyen endişesiz yaşamak istiyorsanız beyninizin ‘Yeniden başlat’ tuşuna basın.

No comments:

Post a Comment