11/01/2010

Mood swings

Yanıldınız. Ruhum keyiften swing yapmıyor. Bir o yana, bir bu yana savruluyor. Aynı gün içinde hiddetXsukünet, mutlulukXhüzün, kasvetXçoşku gibi birbirinin zıttı ruh halleri birbirini kovalıyor.


Sabahki karamsar Placebo etkisi, öğlen bulut mavisi ojeli tırnakların sahibesi Ayşecan İpek sayesinde dağıldı. Uçuk Mavi'yle ilgili hain planlarını paylaşmak istediğini söylediğinde cevabım hazırdı: "Bayılırım hain planlara." Yıllar önce Madame Figaro zamanında yollarımız kısacık bir süre kesişmişti Ayşecan'la. Şahsi blogu ve hazırladığı Uçuk Mavi, takip ettiğim sayılı Türkçe bloglardan. Bakın parmaklarımız birbirlerine ne kadar yakıştılar:


Öğleden sonra butikte, bir paket macaron karşıladı beni.


Akşam da Ayşecan'ın kaleminden çıkma enfes Uçuk Mavi yazısı tarafından karşılandım. Böyle buyrun.
PS.Uçuk Mavi'yle ilgili bir proje var yakında. Ayşecan'ı, Uçuk Mavi'yi ve beni takibe devam. Jay Jay Johanson'un 'Suffering' şarkısında dediği gibi "Soon is not soon enough" diyerek melankolikleşmeyin. Pek yakında!

1 comment:

  1. muhtesem ikili bir araya geldiyse kesinlikle takip etmek gerekk !! ben de hep merak ediodum siz ikini kafa kafaya verseniz ne yapardiniz diye, sanirim yakinda merakimi giderecegimmm.. sayenizde :)

    ReplyDelete