28/05/2013

You are my cup of tea

26 Mayıs tarihini, taze kocam ve benim için özel kılanlara bir teşekkür manifestosu hazırladım. İlk teşekkürüm, Alice'in bile içinde fanteziler yaratmaya can atacağı türden bir mekan olan Yeşil Ev'in Saklı Bahçesi'ne. Bahçenin ıhlamur ağaçları, fıskiyeli havuzu, bu havuzda serinleyen güvercinlerine de teşekkürler! 
Hünerli Fidan Şimşek, hayalimde canlandırdığımın ötesinde bir gelinlik tasarladığı için ona bol öpücüklü yüzlerce teşekkür sunuyorum.
Tatlı mı tatlı çay partimizi, yaratıcılığıyla renklendirip her yeri süsleyen Civan Bay Modaevi'nin kurucusu Kerem Küçükgürel'e alkış yağmuru!
Çay partimizin cupcake'leri, kekleri, pastaları ve bezeleri, İstanbul'un en şeker pastacı ikizleri Ayça ve Gökçe İlkel'in marifetiydi. Sihirli Spatula'ya kremalı öpücükler!












Fotoğraflara refaket etmesi tavsiye edilen şarkı:



PS. Başlık, taze kocama ithafen.

7 comments:

  1. tebrik ederim, harika günleriniz olsun:)
    5 yıldır evli 2 yıldır anneyim gerçekten iyi ki evet demişim diyorum!:)
    Gelinlik harika, hele arkası film karesi gibi..

    ReplyDelete
  2. şahane bir gelin olmuşsun..
    bir ömür mutluluklar..

    ReplyDelete
  3. Gelinliğiniz de ,düğünde bir harika dilerim uzun seneler ilk günkü kadar mutlu bir beraberliğiniz olur :)

    ReplyDelete
  4. Seda Hanım çok tebrik ederim... Şimdiye kadar gördüğüm en güzel gelinlerden biri olmuşsunuz, gelinliğiniz ve ortam çok güzelmiş.. Çok tebrik ederim ^^

    ReplyDelete
  5. Seda hanım modarator'un blogundan buldum sizi....
    Gelinliğinizin modeli harika!!! çıktısıyla gidicem gelinlikçime emin olabilirsiniz.... Çok sevgiler gönderiyorum Giresun'dan..... Evliliğinizi de tebrik ediyorum çok güzel bundan sonraki hayatınız....
    Nesrin

    ReplyDelete
  6. Gördüğüm en kendi gibi gelin, en şık gelinlik, en minimalist ve gelinin tarzını yansıtan konsept..
    Bir ömür mutluluklar dilerim

    ReplyDelete
  7. ay harikaaaaaaaaaaaaaa olmuşsunuz... yıllardır takip ediyorum sizi ve çok çok çok duygulandım. tebrikler ömür boyu mutluluklaaaaar!!!!

    ReplyDelete