05/06/2007

Beş çayına misafir var


PORSELEN FİNCANLARINIZI HAZIRLAYIN. PÖTİBÖR, EN YAKIN ARKADAŞI PÖTİKAREYLE BİRLİKTE BEŞ ÇAYINA GELİYOR. SAKIN “MASA ÖRTÜSÜ DESENİ” DİYEREK PÖTİKARENİN KALBİNİ KIRMAYIN.

Piknik yapmak için Hyde Park’a gittiğiniz bulutların güneşi kovaladığı puslu bir Londra gününde çimenlerin üzerine pötikareli masa örtünüzü sermiştiniz. Masa örtüsünün üzerine piknik sepetinizi koyup sepetin içinde bir paket pötibör çıkartmıştınız. Pötikareli masa örtünüzün üzerinde pötibörünüzü çaya batırarak yemiştiniz. Şimdi iade-i ziyaret zamanı. Pötikare ve pötibörü ağırlamaya hazır mısınız? Öyleyse, açın gardırobunuzun kapaklarını sonuna kadar.
Pötikare çocuksu bir desen diyenlere kulak asmayın. Kırmızı-beyaz pötikareliler her daim genç hissedenler için ideal seçim. Çocuk ruhlular pötikare-tütü-fiyonk üçlüsünü severek giyebilir. Pötikareli ve tütülü etek ve elbiseler yüksek dolgu topuklu ayakkabılarla giyildiğinde çocuksuluktan eser kalmaz. “Bu kadar iddialı olamam” diyenler tercihlerini pötikareli bir ceket veya ayakkabıdan yana kullanabilirler.
Bir yanda iddiadan köşe bucak kaçanlar, diğer yanda da sadelikten yana olanlar var. Bir de “Nereye gidersem gideyim tüm gözler benim üstümde olsun”cular bulunuyor. Bu gruptakilere pötikareyle farklı desenleri karıştırmalarını öneriyorum. Örneğin, pötikareli bir eteği puantiyeli bir gömlekle giyebilirsiniz. Üzerinizde bu farklı desenleri barındırırken ayağınıza daha sade bir babet giymeniz gerektiğini unutmamalısınız.

No comments:

Post a Comment