01/10/2007

İTALYA AYAĞINIZA GELDİ


















İTALYA DENİNCE İLK AKLINIZA GELEN ŞEY PİZZAYSA BU, SİZİN MODAYA İHTİYACI OLAN İLGİYİ GÖSTERMEDİĞİNİZ ANLAMINA GELİR. ŞİMDİ GASTRONOMİYİ BİR KENARA BIRAKIP BU ÜLKENİN TAKMA İSMİ OLAN ÇİZMELERLE HAŞIR NEŞİR OLMA ZAMANI.

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezi olan çizmeler, trendlere boyun eğmeden daima moda sahnesinde yer almayı başaran yegane aksesuarlardan biri olma özelliğini taşır. Güz yağmurlarıyla birlikte yapraklar dökülmeye başladığında çizme giyme mevsiminin geldiğini anlarız. Farklı çizme modellerini doğru şekilde giymenin yolları her zaman kafa karıştırıcı olsa da size vereceğimiz ipuçlarıyla çizmeleri daha da çok seveceksiniz.
Öncelikle, artık çizmeleri jeanler’in içine sokarak giymenin en büyük moda hatalarından biri sayıldığını belirtmeliyiz. Günlük giyimin anahtarı topuksuz çizmeler, jean, pantolon ve kloş etek gibi birçok farklı kıyafeti tamamlayabilirler. Mini etekler ve şortlar, plastik çizmelerle renklendirilebilir. Topuklu çizmeler, mini eteklerden ziyade diz boyu eteklerle birlikte giyilmeli. Dolgu topuk çizmelerse, uzun ve mini eteklerin yanı sıra dökümlü pantolonların tamamlayıcısı olabilirler.
Her tip çizmenin en yakın arkadaşı ve sonbaharın en iyi yatırım parçası trençkotunuzu da üzerinize geçirdiğinizde sonbahar yağmurlarını göğüslemeye hazırsınız demektir.

All 07

No comments:

Post a Comment