07/04/2007

Hokus pokus


Daha uzun görünmenin yollarını arıyorsanız usta sihirbaz modadan yardım isteyebilirsiniz. Modanın illüzyon numaralarını sergilemek için yüksek bel pantolon ve etekler, dolgu topuk ayakkabılar ve boyuna çizgililere ihtiyacı var. Renklerden de siyahı tercih ediyor.

Seyircilerimiz hazırsa moda illüzyon numaralarına başlamak istiyor. Perde açılır açılmaz büyük bir alkış tutmayı unutmayın lütfen. Moda, gördüğü tepkiden memnun kalırsa size en güzel numaralarını sergileyecek. Ve perde…
“Elimde görmüş olduğunuz yüksek bel pantolon ve etekler uçsuz bucaksız bacaklara sahipmişsiniz gibi bir görüntüye kavuşturma ustaları. Üzerlerine vücuda oturan üstler giymenizi öneriyorum. “Kum saati.” mi dediniz? Tam üstüne bastınız. Bu kıyafetlerin altına babet giymek gibi bir hata yapmayacağınızı biliyorum zaten. İstediğiniz upuzun bir boysa bunun için yüksek bellilerinizi topuklularla tamamlamanız gerektiğini siz de çok iyi biliyorsunuz.”
Moda, “Abrakadabra!” dediği anda siyah bir perdenin arkasından dolgu topuk ayakkabılar ve boyuna çizgili üstler çıkıyor ve moda başlıyor yeni numaralarına. “Yaz sezonunun mini ötesi minileri dolgu topuklar için ideal. Üzerine boyuna çizgili bir de gömlek giydiğiniz anda yaratacağınız göz yanılsaması daha da artar. Ana renklerdeki çizgililer kolejli havasına büründürür, rengarenk çizgililerle baston şekerlere benzersiniz. Enine çizgiler vücudunuzu enine doğru genişletir. Şaşırtmak için enine çizgililerle boyuna çizgilileri bir arada giyin.”
En büyük sürprizi sona saklıyor moda. “Şimdi sizlere illüzyonlarımın mimarıyla tanıştırmak istiyorum. Tüm kusurları örten tek renk siyah aynı anda hem ince, hem de uzun gösterme becerisine sahip.”
Salonda büyük bir alkış kopuyor ve sihirbaz moda “Hokus pokus!” diyerek ortadan kayboluyor. Sihirbazdan geriye kalanlar seyircilerin hafızasına uzun boylu görünmenin sırları olarak kazınıyor.

No comments:

Post a Comment