02/06/2009

Expect the unexpected

Comme des Garçons'un Rei Kawakubo'su mevzu bahis olduğunda 'Ummadık taş baş yarmıyor' hiç bir zaman. Yaptıkları hep umulmadık olduğu için asla başımız kanamıyor.
Daha önce bu blog sınırları dahilinde bahsi geçmiş olan Comme des Garçons Black mağazasının yerinde Vogue Nippon X Comme des Garçons 'Magazine Alive' pop-up butik açıldı. Vogue Nippon'un 10 yaşgünü ve manga edisyonu olması münasebetiyle bu konsept mağazada, derginin ruhuna uygun parçalar satılıyor. Martin Margiela ve Takashi Murakami'nin biricik ürünleri de cabası.








'Magazine Alive'da koca koca isimli markaların yanında (Chanel, Dior, Fendi) bizden biri de bulunuyor. New York'ta yaşayan Aslı Filinta'nın 'Kisses Can Fly' adını verdiği 2009 kış koleksiyonu-ki ben bu isme bile tav oldum-Vogue Nippon'un gözüne çarpınca koleksiyondan parçalar da bir anda 'Magazine Alive'da da yer alma şerefine nail olmuş.
Aşağıda görmüş olduğunuz Galata Kulesi baskılı elbisede Galata Kulesi, Kız Kulesi'ne öpücükler gönderiyor. Koleksiyondaki tüyler de öpücüklerin uçabilme yetisine atıfta bulunuyor. Ben de Filinta'nın minyatür sanatından esinlenerek tasarladığı virgül şapkalara öpücüklerimi yolluyorum. xoxox :)





No comments:

Post a Comment