23/10/2009

Confessions on a shop floor

Zevk-ü sefadayım. Hafta arası bir günde, alışveriş yapmak, sergi gezmek, sinemaya gitmek ve muhtelif cafe'lerde latte içmek her faninin eline geçecek fırsat değil-en azından mesleği ev hanımlığı olmayanların :)
Günün ilk kahvesini arkadaşımla birlikte moda alemi dedikoduları eşliğinde Den Cafe'de içtikten sonra dümenizi L'appart PR'a doğru kırdık. Zira, görülmesi gereken bir sample sale söz konusuydu. Daha önce bu blogda bahsi geçmiş olan Aslı Filinta'nın koleksiyonlarından parçalar indirimde. Fiyatlar indikçe inmiş. Böylece, cepteki paraları saçmak için bulunmaz bir bahane çıkmış ortaya. Beğendiğim parçaların resmi geçidine buyrunuz:

Tüy ve dantel detaylı şapkaların fiyatları 60-140 TL arası



Desen cümbüşü taytlar 95-150 TL arası


Muzip çantalar 50 TL



T-shirtlerin fiyat aralığı 95-160 TL. Aşağıda gördüğünüz vatkası dışarda mesajlı parça, kendinden papyonlu ve payet bebe yakalı modeller favorilerim



"Taksit yapıyorlar mı?", "L'appart PR nerede acaba?", "Saat kaça kadar açıklar?, "Bu alışveriş şöleni kaç gün sürecek?" soruları aklınıza düştüyse alt satıra yönlendiriyorum sizleri:
Her güzel şey gibi bu indirim de kısa süreli. Elinizi çabuk tutun ve bu haftasonu 10.00-18.00 saatleri arasında Abdi İpekçi Caddesi, 45 numaradaki Lalezar Apartmanı'na uğrayın. Kaybolursanız 0212 240 34 57'yi arayıp tarif isteyin. Ancak taksit istemeyin. Bu şölende sadece nakitleriniz geçerli.

No comments:

Post a Comment