25/06/2009

I'm a high school lover & you're my favourite flavour

Normal şartlar altında bir filmin başrol oyuncusuna gönül verme yaşını çoktan geçmiş olmam gerekiyor. Fakat bu sabah 'Broken English'i izleyince tanıdığım zat-ı şahaneyle birlikte lise yıllarıma geri gittim (read: regression). Air'ın 'Playground Love' şarkısının sözlerini başlığa taşımam da bu yüzden.
Bayanlar baylar huzurlarınızda Melvil Poupaud ve bayılınası tarzı:



Melvil'ciğimin jean, hırpani beyaz tişört, cool ceket ve hasır şapka kombini to die for. Bu ülkede şapka inkılabı yapılmadı mı? Türk erkeklerinin şapka takmaktan imtina etmesinin sebebini bilen var mı?

2 comments:

  1. aynı duyguları paylaşmaktayız :) ben de melvil'i broken english'le keşfetmiştim sonra fraçois ozon'un ''le temps qui reste'' filminde başrolde oynadığını öğrendim ki; film inanılmaz güzel. sonrasında da bu sene gitmemde melvil poupaud'u izleme isteğimin neden olduğu un conte de noel filmini izledim festivalde; ki berbattı kanımca. ama le temps qui reste'yi kesinlikle tavsiye ederim, bir de melvil kadar sevdiğim hatta taptığım ve aşık olduğum bir adam vardır ki; o da louis garrel. les chansons d'amour filmi derim onun için de :) epey uzun bir yorum oldu galiba :)

    ReplyDelete
  2. Bayılıyorum yorumları okumaya, uzunu kısası fark etmez :) Tavsiyeleri mutlaka değerlendireceğim. Melvil'i Louis'e tercih ediyorum ben :)

    ReplyDelete