10/12/2009

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz haftasonu

Bana sorarsanız haftasonunun en önemli etkinliği, Philip Glass konseri. Aklımdan çıkıveren bu konser, dün metro çıkışında afişle burun buruna gelmemle birlikte kafama dank etti! Akreditasyon denen müthiş sistem sağolsun gidebiliyorum.
Haftasonu etkinlikleri bununla son bulmuyor tabii. Gündüz Galatamoda münasebetiyle Beyoğlu civarına gelecek olanlara şahane bir haberim var. Eternal Child sample sale Tünel'de vuku bulacak. "Eternal Child da nedir?" demez modayla arası sıkı fıkı olanlar ama yine de anlatayım. Beymen Blender'da satılan, Gül Gürdamar'ın knitwear markası Eternal Child. Hem cep yakmayan fiyatlara sahip, hem de tepe tepe kullanılıyor. Üstüne bir de sıcacık tutuyor. Geçen kış aldıklarım, babaannemin gardırobundan aşırmışım gibi duruyor ve ben buna B-A-Y-I-L-I-Y-O-R-U-M. İndirim kapsamında eski ve yeni koleksiyondan parçalar satılacak.





10.00-19.00 saatleri arasında şu adreste:

İlk Belediye Cad. Vural Arıkan Apt. No:5 D:5 Tünel Taksim

Tel:0212 293 84 03

PS. Başlık da babaannemin bizi karşılama ifadesidir. İçgüdüsel olarak bir anda döküldü parmaklarımdan. Sanırım bu yazıyı kendisine ithaf etmeliyim. Başımıza taş yağacak!

1 comment:

  1. beymen'de gördüğümden beri gururluyum, yabancıların da severek giydiği bir marka:)

    ReplyDelete