19/12/2009

Jungle bells

Ormandan geliyor bu sesler. Midilliyle zebra buluşup Opening Ceremony'nin kapısını çalmışlar. Amerikalı bu şahane mağaza onları kafese kapatmamış tabii. "Lastik pabuçların şahı Keds'lerin üzerine ne kadar yakışacağınızın farkında mısınız?" demiş. "Keds mi? Hadi çabuk bizi ona götür" cevabı gelmiş bu hayvancıklardan. Keds'leri görünce süt dökmüş kediye dönüp onlara sımsıkı sarılmışlar.





PS. Yazlıkta geçen çocukluk günlerim geldi hatrıma. Dünyanın en sade ve spor giyimli annesi ünvanını taşıyan annem, jean veya bermuda şortun altına giyerdi beyaz Keds'lerini. Pabucu damda artık Keds'lerin. Zira kendisi Converse'leri tercih ediyor. Benimse tek bir çift bile Converse'im yok.

2 comments:

  1. http://fashionbysiu.blogspot.com/2009/12/fashion-by-siu-christian-louboutin-ile.html loubi amcada da mı var acaba aynısı:))??

    ReplyDelete
  2. O beyaz Kedsler her fırsatta 'dünyanın en sade ve spor giyimli annesi'(tanımlamanın ne kadar doğru olduğunu yaşamak lazım,okumakla bi'yere kadar:) tarafından çamaşır makinasına atılır, bir öncekinden daha da beyaz hale getirilirdi. (:

    ReplyDelete