10/03/2009

Kütüphanelerimizin yeni konuğu



3 yıl önce Another Magazine’in Old Street’teki ofisinde bir ay süreyle postaları dağıtmaktan, röportaj çözmeye ve moda çekimine kıyafet taşımaya kadar bilumum angarya işi yapmış biri olarak bu dergiyle ilgili duyduğum, gördüğüm ve okuduğum her şey beni heyecanlara gark ediyor.

Tıpkı, Another Fashion Book’un çıktığını okuduğumda olduğu gibi. Son 8 yılın moda çekimlerinden en iyi karelerin seçilmesiyle oluşturulan kitap, fotoğrafçılık ve styling mesleklerini icra edenler için hazine değerinde olacak hiç şüphesiz. Craig McDean, Nick Knight, Mario Sorrenti, Terry Richardson ve daha birçoklarının fotoğraf karelerini bir arada görmek hepimiz için büyük lutüf doğrusu.

Another Magazine meraklılarına PS: Dazed&Confused’la aynı mekanı paylaşan Another Magazine ve Another Man ekibi, bizler gibi faniler. Yani, hiçbirinin doğaüstü güçleri yok :) Tüm bu dergilerin kurucusu ve fikir babası (aynı zamanda Kate Moss’un kızı Lila Grace’in de babası) Jefferson Hack de Tanrı değil. Kabul ediyorum kız arkadaşlarını tanrıçalardan seçmek gibi bir huyu var. Benim de kendisinin iPod’unu kullanarak Francesco Vezzoli’yle yapmış olduğu ropörtajı çözmüşlüğüm ve elektronik alet fobim dolayısıyla bu değerli iPod’u karıştıramamışlığım var.


Jefferson Hack ve son tanrıçası Anouck Lepere

No comments:

Post a Comment